לא עומד לי

טיפול בשפיכה וגמירה מהירה

בואו נדבר על זה. כמה פעמים שמעתם את המשפט "לא עומד לי" או "לא עומד לי עד הסוף"? "לבעלי לא עומד", "לחבר שלי לא עומד" וכמובן, איך אפשר בלי "לא עומד לי עם קונדום". התופעה הזו, ועכשיו ברצינות, לא פוסחת כמעט על אף אחד. ישנם גברים שזה יכול לקרות להם פעם אחת, ישנם גברים שזה יכול לקרות להם מספר פעמים במהלך תקופה מסויימת, המשתנים מגוונים, אבל התופעה מוכרת וחשוב שנתייחס אליה ונשפוך אור לנושא שלא לכולם כיף לדבר עליו. מדוע זה קורה? איך ניתן לטפל בזה? בחרנו להתייחס לשתי סיבות עיקריות שיכולות לגרום לקשיים בתחום התפקוד המיני. שתיהן אגב, לוקחות בחשבון משתנים רגשיים ונפשיים, ולא רק פיזיים. מופתעים? תמשיכו לקרוא..

פניות פיזית כביטוי לפניות רגשית

ראשית, חשוב להבין דבר משמעותי ביותר שלא כולם מודעים אליו: איבר המין הגברי איננו מכונה שמזדקפת נוכח האירועים בשטח בלבד. יש משתנים נוספים אשר משפיעים על יכולת הזקפה של האיבר. אם אתם מתוחים, לא שקטים, עצבניים, מרגישים שעליכם להוכיח את עצמכם, הפין איתכם בחווייה הזו גם, וייתכן מאוד שהוא יבחר לצאת מהמגרש לגמרי, כי לכל האורגניזם הזה שנקרא 'אדם', אין כרגע את היכולת המלאה, השלמה, הבריאה, לבצע את המהלך הזה, ולכן יכול להיווצר מצב שלא עומד לך.

מה כן אפשר לעשות?

בטווח הקצר, להבין כי לא מדובר ב"שגר ושכח", תרתי משמע. אם היה לכם יום עמוס בעבודה, המחשבה שתוכלו לקפוץ למיטה ישר בסופו ולבצע פעלולים בלי סוף, היא קצת לא מתחשבת. אם היה לכם יום אינטנסיבי או מהלך אינטנסיבי כלשהו, עליכם לשחרר, להרפות, להירגע, להשיל את האינטנסיביות, המתח והלחץ מכם, וזה לא קורה ברגע. זה גם לא קורה בכאילו, זה חייב להיות אמיתי. תשאלו את עצמכם: עד כמה אני נינוח עכשיו? עד כמה אני פנוי באמת בתוכי כדי להיות עכשיו לגמרי בחווייה של קיום יחסי מין? תתפלאו לשמוע מה יכול לעלות.

בטווח הארוך, אנו בהחלט ממליצים על מפגש עם ד"ר דריי על מנת להתייחס לנושא הזה במקצועיות. אם אתם מרגישים שמירוץ החיים לא מאפשר לכם פניות פיזית או רגשית לקיים יחסי מין, והדבר משפיע על התפקוד המיני שלכם, אז יש לנו חדשות בשבילכם: ניתן לשנות את זה, ניתן לטפל בזה.

האיבר שלך לא עומד בלחץ?

אפשרות נוספת שקיימת אצל לא מעט גברים היא הציפייה שלנו מעצמנו לתפקד באופן מושלם, ציפייה שמייצרת לחץ ולפעמים הפין שלנו לא עומד בזה. זה כמו עם הביצה והתרנגולת, לא ברור מה התחיל לפני מה, לא עומד לי מה עושים ולחץ וחוסר תפקוד בהמשך, או הלחץ והציפייה לתפקד מביאים לחוסר תפקוד פיזי? בין אם מדובר בפעם אחת או בעניין מתמשך, אף אחד לא אוהב לשמוע את המשפט "לחבר שלי לא עומד" או "לא עומד לי עם קונדום", נכון? זה משפיע על מצב הרוח, על הדימוי העצמי, וכמובן גם על התפקוד.

אז מה עושים כשלא עומד לך?

קודם כל, להבין שמדובר בכדור שלג שהולך וגדל אם אנחנו לא עוצרים אותו. אם לא "תפקדתם" פעם אחת, ובפעם הבאה אתם מגיעים לסיטואציה טעונים, לחוצים, מרגישים שחייבים להוכיח את עצמכם, או שאתם משחררים ואומרים, 'עזוב, הכל טוב, זה קורה לכולם', וניגשים רעננים לסיטואציה, מה לדעתכם יוכיח את עצמו טוב יותר?

אנו מזמינים אתכם לתאם פגישה עם ד"ר דריי, בעל ניסיון של שנים רבות בטיפול בבעיות זקפה, אין אונות ואימפוטנציה. ד"ר דריי טיפל באלפי לקוחות מרוצים עד כה, ומשמש כאחד הרופאים והמטפלים המובילים בישראל בתחום.

 

 

    לייעוץ עם ד"ר דניאל דריי השאר/י פרטים ונחזור אליך

    תודה על פנייתך
    נחזור אליך בהקדם!
    פתח אפשרויות ליצירת קשר

      לייעוץ עם ד"ר דניאל דריי השאר/י פרטים ונחזור אליך

      תודה על פנייתך
      נחזור אליך בהקדם!
      חייגו אלינו